Akcijos kaina, EUR

NASDAQ apdovanojimai 2016

NASDAQ apdovanojimai 2015 2016

Kontaktas investuotojams

Gabrielius Morkūnas
„Aprangos" grupės finansų ir ekonomikos direktorius

Tel. 8 5 2390 808, 8 5 2390 843
Fax. 8 5 2390 800
El. paštas: [email protected]

Gegužės 17 d. Vilniaus „Akropolio“ prekybos centre atidaryta pirmoji „Inditex“ įmonių grupei priklausančio „Oysho“ prekės ženklo parduotuvė. „Oysho“ tinklą Baltijos šalyse pagal franšizės sutartį su „Inditex“ plėtos „Aprangos“ grupė. Pirmoji „Oysho“ parduotuvė yra 340 kv. m. ploto ir pirkėjus pasitiks įspūdingu daugiau kaip 35 metrų fasadu.

Kaip ir kitose „Oysho“ parduotuvėse, naujojoje parduotuvėje pirkėjai ras visas prekių ženklo gaminių linijas: miego, apatinių, sportinių, paplūdimio drabužių, avalynės ir aksesuarų. „Oysho“ kolekcijos atnaujinamos kiekvieną savaitę, tokiu būdu bet kuriuo metų laiku pateikiamas platus pasirinkimas – pasiūlymai atitinka vietos rinką ir vyraujančias tendencijas.

Naujoji konceptualaus dizaino „Oysho“ parduotuvė, kurioje balta spalva puikiai dera su skirtingomis medžiagomis – mediena, marmuru, mūru, kuria modernumo ir šviesos pojūtį bei atspindi naująjį „Oysho“ įvaizdį.

Įžengusi į Lietuvos rinką „Oysho“ papildė savo pasaulinį parduotuvių tinklą. Kartu su naująja parduotuve Vilniuje „Oysho“ tinklas vienija 674 parduotuves 54 šalyse, iš jų 190 veikia Ispanijoje. „Oysho“ taip pat galite rasti internete www.oysho.com.

„Oysho" prekės ženklas buvo sukurtas 2001 m. siekiant moteriško apatinio trikotažo segmente pakartoti „Zara“ sėkmės istoriją. „Oysho“ kolekcijos pasižymi ne tik inovatyviais ir madingais sprendimais, tačiau daug dėmesio skiria ir kokybei bei patogumui. Sėkmingai pradėję vystyti apatinio trikotažo verslą, šiandien „Oysho“ siūlo miego, sportinius, paplūdimio drabužius, avalynę ir aksesuarus.

„Oysho“ priklauso „Inditex“ grupei – vienam didžiausių mados prekybos mažmenininkų pasaulyje, vienijančiam 7 475 parduotuves 96 pasaulio šalyse. Be „Oysho“ „Inditex“ priklauso dar septyni prekių ženklai: „Zara“, „Zara Home“, „Pull&Bear“, „Massimo Dutti“, „Bershka“, „Stradivarius“ ir „Uterqüe“.

„Aprangos“ grupės bendradarbiavimas su „Inditex“ grupe prasidėjo 2004 metais. „Oysho“ – septintoji „Inditex” grupės koncepcija, kurią Baltijos šalyse plėtoja „Aprangos” grupė ir šiuo metu valdo 12 „Zara“, 3 „Zara Home“, 8 „Bershka“, 8 „Pull&Bear“, 9 „Massimo Dutti“ ir 6 „Stradivarius“ parduotuves. „Oysho” parduotuvė prekybos centre „Akropolis” Vilniuje – 47-oji „Inditex” grupės parduotuvė Baltijos šalyse. Bendras parduotuvių plotas sudaro 37,4 tūkst. kv. m.

Daugiau informacijos:
Rimantas Perveneckas
„Aprangos“ grupės generalinis direktorius
8 5 2390 800

oysho

  • 169Parduotuvės
  • 200Prekių ženklai
  • 3Šalys
  • 2249Darbuotojai
  • 90800Parduotuvių plotas m2
  • 326 mln.2023 m. Grupės apyvarta, EUR
Mūsų svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jei sutinkate su slapukų naudojimu, spauskite "Sutinku" ir toliau naudokitės svetaine. Slapukų naudojimo taisykles rasite čia