Šiose Privatumo nuostatose aprašoma, kaip renkame, tvarkome, saugome ir perduodame Jūsų asmens duomenis. Suprantame asmens duomenų apsaugos svarbą, todėl gerbiame ir saugome savo klientų ir kitų duomenų subjektų (toliau – duomenų subjektai) privatumą ir asmens duomenis.
Informacija apie Jūsų duomenų valdytoją pagal prekės ženklą:

Duomenų valdytojas

Prekės ženklas

UAB „Apranga LT“, buveinės adresas Ukmergės g. 362, Vilnius

Zara

UAB „Apranga HLT“, buveinės adresas Ukmergės g. 362, Vilnius

Zara Home

UAB „Apranga BPB LT“, buveinės adresas Ukmergės g. 362, Vilnius

Bershka

UAB „Apranga PLT“, buveinės adresas Ukmergės g. 362, Vilnius

Pull&Bear

UAB „Apranga SLT“, buveinės adresas Ukmergės g. 362, Vilnius

Stradivarius

UAB „Apranga MLT“, buveinės adresas Ukmergės g. 362, Vilnius

Massimo Dutti

UAB „Apranga OLT“, buveinės adresas Ukmergės g. 362, Vilnius

Oysho

APB „Apranga“, buveinės adresas Ukmergės g. 362, Vilnius

Visi kiti prekės ženklai, išskyrus aukščiau išvardintus

Kokiu tikslu ir kokiais teisiniais pagrindais tvarkome Jūsų asmens duomenis?

Renkame ir toliau tvarkome Jūsų mums pateiktus asmens duomenis remdamiesi asmens duomenų apsaugą reglamentuojančiuose teisės aktuose apibrėžtais teisėtais pagrindais. Toliau pateikiame informaciją apie tai, kokius Jūsų asmens duomenis tvarkome tiesioginės rinkodaros tikslais, ir/ar kokius Jūsų asmens duomenis tvarkome Jūsų dalyvavimo mūsų lojalumo programose tikslais.

Tiesioginės rinkodaros tikslais Jūsų sutikimo pagrindu tvarkomi asmens duomenys:

  • • vardas, pavardė, miestas, kontaktiniai duomenys (mobilaus telefono numeris ir (ar) elektroninio pašto adresas), gimimo data* ir adresas*, kai sutinkate gauti bendro pobūdžio informaciją apie nuolaidas, akcijas, išpardavimus ir naujas kolekcijas;
  • • vardas, pavardė, miestas ir kontaktiniai duomenys (mobilaus telefono numeris ir (ar) elektroninio pašto adresas), kai sutinkate, kad Jūsų asmens duomenys bus perduodami mūsų partneriams, kuriems priklauso Max Mara, Marella, Marina Rinaldi, Pennyblack ir Weekend Max Mara prekės ženklai - Max Mara s.r.l., Marella S.r.l., MANIFATTURE DEL NORD s.r.l., MARINA RINALDI s.r.l. ar kitoms Max Mara Fashion grupės įmonėms tam, kad jos galėtų pagerinti Jūsų aptarnavimo kokybę;
  • • elektroninio pašto adresą, kai sutinkate, kad Jūsų asmens duomenys bus perduodami mūsų partneriui, kuriam priklauso MANGO prekės ženklas - PUNTO FA, S.L. tam, kad Jums būtų teikiama informacija apie MANGO parduotuvių pasiūlymus, susijusius su nuolaidomis, akcijomis, išpardavimais.

Narystės lojalumo programose atvejais Jūsų sutikimo pagrindu tvarkomi asmens duomenys:

  • • vardas, pavardė, gimimo data, adresas, miestas, kontaktiniai duomenys (telefono numeris ir (ar) elektroninio pašto adresas), informacija apie Jūsų įsigytas prekes kai sutinkate, kad Jūsų asmens duomenys bus tvarkomi Jūsų narystės mūsų lojalumo programose registracijos ir administravimo tikslais;
  • • vardas, pavardė, gimimo data, adresas, miestas, kontaktiniai duomenys (mobilaus telefono numeris ir (ar) elektroninio pašto adresas), informacija apie Jūsų įsigytas prekes, kai sutinkate gauti informaciją apie pasiūlymus, susijusius su nuolaidomis, akcijomis, išpardavimais, naujomis kolekcijomis ir renginiais, skirtus lojalumo programų dalyviams.

* - duomenys apie Jūsų gimimo datą ir adresą nurodytu tikslu tvarkomi tik tuo atveju, kai sutikimą duodate dėl informacijos teikimo Prestižo, City ir Karen Millen lojalumo programas įtrauktose parduotuvėse.

Kokiais atvejais perduodame Jūsų asmens duomenis?

Jūsų asmens duomenys gali būti teikiami tretiesiems asmenims, jei tokia pareiga numatyta teisės aktuose.
Jūsų sutikimo pagrindu, kai tai būtina tam, kad galėtume Jums pateikti informaciją apie nuolaidas, akcijas, išpardavimus ir naujas kolekcijas, užtikrinti Jūsų duomenų galimybę dalyvauti mūsų lojalumo programose, Jūsų asmens duomenys taip pat gali būti perduoti šiems tretiesiems asmenims:

  • • APRANGA grupei priklausančioms įmonėms, kai jos atsakingos už tam funkcijų, būtinų pasiūlymų Jums pateikimui, vykdymą;
  • • reklamos, žiniasklaidos planavimo, viešųjų ryšių ir renginių organizavimo paslaugas teikiančioms įmonėms;
  • • trumpųjų SMS žinučių siuntimo paslaugas teikiančioms įmonėms;
  • • programinės įrangos priežiūros, palaikymo paslaugas teikiančioms įmonėms.

Jūsų sutikimo pagrindu taip pat Jūsų asmens duomenys gali būti perduodami mūsų partneriams - Max Mara Fashion grupės įmonėms ir PUNTO FA, S.L. Daugiau informacijos apie asmens duomenų perdavimą mūsų partneriams rasite aukščiau, skyrelyje „Kokiu tikslu ir kokiais teisiniais pagrindais tvarkome Jūsų asmens duomenis?“.

Kaip ilgai saugome Jūsų asmens duomenis?

Mes saugosime Jūsų asmens duomenis ne ilgiau, negu to reikalauja duomenų tvarkymo tikslai ar numato teisės aktai, jeigu juose numatytas ilgesnis saugojimo terminas.

Duomenų subjektų teisės ir jų įgyvendinimo tvarka

Jūs turite teisę susipažinti su savo asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi, reikalauti ištaisyti, papildyti ar sunaikinti pateiktus asmens duomenis, taip pat sustabdyti jų tvarkymo veiksmus (atšaukti savo sutikimą). Taip pat turite teisę reikalauti, kad asmens duomenų valdytojas apribotų asmens duomenų tvarkymą, teisę į duomenų perkėlimą, pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (kontaktiniai duomenys pateikti interneto spetainėje www.ada.lt) ir nesutikti su pateiktų asmens duomenų tvarkymu. Jei norite gauti išsamią informaciją apie šių teisių įgyvendinimo tvarką, pateikite užklausą el. pašto adresu . Užklausos formą rasite čia.

Privatumo nuostatų keitimas

Pasiliekame teisę keisti šias Privatumo nuostatas. Pranešimas apie šių Privatumo nuostatų pakeitimus arba papildymus bus skelbiamas svetainėje www.aprangagroup.com.

STATISTINIŲ SVETAINĖS DUOMENŲ NAUDOJIMAS

Mes nuolat tobuliname savo interneto svetainę, siekiame, kad ja naudotis būtų kuo paprasčiau ir patogiau. Kad galėtume tobulinti svetainę, turime žinoti, kuri informacija labiausiai domina mūsų svetainės lankytojus, iš kurių šalių ir miestų mūsų svetainė lankoma, kiek dažnai lankytojai sugrįžta, kokią naršyklę naudoja, kokiuose įrenginiuose svetainė skaitoma ir pan. Šią informaciją renkame naudodami Google Analytics įrankius, kurie leidžia fiksuoti ir analizuoti statistinius svetainės naudojimo duomenis. Plačiau apie Google Analytics ir informaciją, kurią šie įrankiai leidžia rinkti, galite sužinoti čia - https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=lt.
Jeigu pageidaujate, kad Google Analytics įrankiai nefiksuotų informacijos apie jūsų naršymą internete, galite panaudoti „Google Analytics“ atsisakymo naršyklės papildinį.

KAS YRA SLAPUKAI?

Slapukai yra maži tekstinių duomenų failai, kurie automatiškai sukuriami Jums naršant mūsų svetainėje ir yra saugomi Jūsų naudojamame įrenginyje (kompiuteryje ar mobiliajame telefone). Slapuke pateikiama anoniminė informacija ir jis siunčiamas iš peržiūrimos svetainės serverio į jūsų kompiuterį arba mobilųjį telefoną.

KOKIAS SLAPUKŲ RŪŠIS NAUDOJAME?

Mūsų tinklapyje naudojami būtinieji slapukai (filtravimo nustatymų, prisijungimo prisiminimo ir kiti), kurie užtikrina svetainės veikimą ar palengvina naudojimąsi ja, funkciniai slapukai ir analitiniai slapukai, kurie įrašomi naudojantis „Google Analytics“ – Google, Inc. (toliau – Google) teikiama žiniatinklio analizės paslauga, padedančia išanalizuoti, kaip naudojamasi šia interneto svetaine. Taip pat mūsų tinklalapyje gali būti naudojami trečiosios šalies slapukai, kai jūs susisiekiate su mumis elektroniniu paštu, per reklamjuostes arba tada, kai lankotės mūsų svetainėje. Analitiniai slapukai leidžia mums atpažinti ir suskaičiuoti lankytojų skaičių, pamatyti, kaip lankytojai juda svetainėje jos naudojimosi metu. Ši informacija padeda tobulinti svetainės veikimą. Slapukų gauta informacija apie Jūsų naudojimąsi šia interneto svetaine yra saugoma Google. Google gali perduoti „Google Analytics“ surinktą informaciją trečiosioms šalims, kai to reikalaujama pagal teisės aktų reikalavimus arba kai tos trečiosios šalys tvarko informaciją Google vardu.

KAIP NAUDOJAME SLAPUKUS?

Mūsų svetainėje naudojami slapukai tam, kad pagerintume Jūsų naršymą ir patirtį mūsų svetainėje, sužinotume apie mūsų svetainės naudotojų elgesį, analizuotume srautus, pagerintume svetainę. Slapukai naudojami ne ilgiau nei tai reikalinga nustatytiems tikslams įgyvendinti.

KĄ DARYTI, JEI NENORITE, KAD BŪTŲ NAUDOJAMI SLAPUKAI?

Jei pageidaujate, galite pakeisti savo naršyklės nustatymus taip, kad Jus informuotų apie slapuko įjungimą ar atnaujinimą bei kad galėtumėte pasirinkti leidžiamus ar draudžiamus slapukus, juos blokuoti. Norėdami daugiau sužinoti apie slapukus, pavyzdžiui, kaip juos valdyti ar ištrinti, galite apsilankyti www.allaboutcookies.org.

TAISYKLIŲ KEITIMAS 

Pasiliekame teisę keisti Slapukų naudojimo taisyklių nuostatas. Pranešimas apie pakeitimus arba papildymus bei naujausia Slapukų naudojimo taisyklių versija bus skelbiama mūsų interneto svetainėje.  

Klausimais, susijusiais su duomenų subjekto teisių įgyvendinimu, prašome kreiptis el. pašto adresu dataprotection@apranga.lt, pateikdami tinkamai užpildytą Duomenų subjekto paklausimo formą, kurią galite pildyti šioje nuorodoje. Duomenų subjekto paklausimo formą taip pat galite atsisiųsti, užpildyti ir pristatyti adresu Vasario 16-osios g. 2, Vilnius, nuo 8 val. iki 17 val. pirmadieniais – ketvirtadieniais ir nuo 8 val. iki 15.30 penktadieniais

Mūsų svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jei sutinkate su slapukų naudojimu, spauskite "Sutinku" ir toliau naudokitės svetaine. Slapukų naudojimo taisykles rasite čia